IKEA overrasker med nyt tiltag

Foto: Shutterstock.com.

IKEA overrasker med nyt tiltag , der nok kommer bag på de fleste.

Har du en reol, stol, bord eller et helt fjerde møbel, hvor der står IKEA på, som du ønsker at skifte ud, så er der godt nyt.

Læs også

Han gør det selv: Nu er Lars Løkke Rasmussen med i kampagne imod dette

Som led i IKEA Danmarks bæredygtige omstilling lancerer møbelkæden servicen Gensalg på det danske marked. Gensalg giver kunderne mulighed for at tilbagesælge deres brugte møbler til IKEA, der vil videresælge møblerne som genbrug, oplyser IKEA i en pressemeddelelse. 

“Med Gensalg kan danskernes IKEA møbler få forlænget deres levetid. Vi ved, at rigtig mange danskere forsøger at gøre noget godt for klimaet, og hos IKEA har vi en ambition om at gøre det nemmere for de mange mennesker at bidrage til den grønne omstilling. Med Gensalg gør vi genbrug og et mere cirkulært forbrug let tilgængeligt for kunderne ud fra tanken om, at hvis lidt flere træffer bæredygtige valg, så kan vi sammen gøre en stor forskel,” siger Country Retail Manager Johan Laurell.

De tilbagesolgte produkter, som IKEA tilbagekøber via den nye service, vil blive solgt videre som genbrug.

Sådan fungerer Gensalg

Gensalg introduceres den 27. November, og hvis du har lyst til sælge nogle af dine møbler tilbage til IKEA, så skal du læse videre herunder.

Gensalg giver kunderne mulighed for at tilbagesælge deres brugte møbler til IKEA, der vil videresælge møblerne som genbrug. Foto: Shutterstock.com.

Du får vurderet værdien af produktet ved at gå ind på: IKEA.dk/gensalg. Når værdien er estimeret, har du 30 dage til at indlevere produktet i returafdelingen. På grund af COVID-19 bookes der et tidsrum for indleveringen, og derefter modtages et tilgodebevis, som kan benyttes i varehuset, restauranten eller Rodebutikken, hvor alle de produkter, som andre kunder indleverer via Gensalgsservicen vil være.

Der vil ikke være en kontant udbetaling til kunderne ved at aflevere produkter retur via Gensalgsservicen, oplyses det.

Læs også

Nu kommer der nye corona-regler

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip