Ikea tilbagekalder farlig børnegynge

Gyngen Gungung er blevet solgt i Ikea i flere lande, herunder Danmark, siden april i år. Men nu har koncernen modtaget en del henvendelser om, at beslaget på gyngen ikke er stærkt nok, og man risikerer derfor, at den falder ned.

Læs også: Advarsel: Hold dig fra disse to hjemmesider

- Børn tænker ikke på sikkerhed, når de leger, så det skal vi gøre, når vi udvikler produkter. I Ikea vil vi kun sælge produkter, som vi ville give til vores egne børn. Men selvom vi har testet produkterne i henhold til gældende standarder og lovgivning, kan der ske fejl. Derfor tilbagekalder vi Gunggung gynge for at undgå flere hændelser, siger Thomas Balslev, der er salgsleder for Børnenes Ikea i Danmark i en pressemeddelelse. 

Læs også: IKEA tager pis på Apple i ny reklame 

Har man købt Gungung-gyngen kan man levere den tilbage i butikken og få pengene tilbage. Det er ikke nødvendigt at have kvitteringen med.

Ikea understreger, at det kun er denne gynge, der har været problemer med - sikkerheden skulle være i orden på de andre gynger, som koncernen har solgt.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip