Ikea-ulv spiste mormor: Det fik bedstemor til at reagere

I søndags besøgte Gun-Hilde Karlsson fra Karlsborg i Sverige den lokale IKEA. Det blev imidlertid en chokerende dag for dem begge to.

På hylden med sovedyr lå en ulve-bamse, der er fra historien om Rødhætte. Som i eventyret havde dyret bogstaveligt talt spist bedstemor. Det skriver VG.  

- På den ene væg var der hånddukker af katte og hunden, man kunne have hånden inde i, og Anna prøvede flere af dem. Men på kanten lå den fæle bamse. Det var ulven med mormor i munden og et ben stikkende ud af maven. Det var frygteligt. Jeg troede ikke det var sandt, siger den oprørte bedstemor.

Det niårige barnebarn Anna syntes også, at dyret var ækelt, og bedstemoderen stiller spørgsmålstegn ved, om det er et passende dyr for børn. De valgte at forlade butikken efter hændelsen.

Da Gun-Hilde Karlsson kom hjem, delte hun et billede af bamsen på Facebook og Instagram, hvor hun har fået mange tilbagemeldinger fra folk, som er enige.

Ifølge svenske Aftonbladet er dyret en del af en kampagne.  

Læs også: Midaldrende par aftalte trekant med 27-årig: De eneste der kom var politiet 

- Det var ikke intentionen af skræmme nogen, og vi har et stort sortiment af sovedyr, så der er mange at vælge imellem, lyder det fra pressemedarbejderen Emil Erikson.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip