Ikke tillid til det danske sommervejr? Guide til billige afbudsrejser i uge 30

Det kan unægteligt være noget af et lotteri, når man skal vælge sin afbudsrejse. Har man is i maven, kan man måske finde den billigste rejse, men på den anden side kan man risikere, at rejsen forsvinder for næsen af en. Uanset din strategi til køb af afbudsrejser, så er der mulighed for at komme billigt til syden i uge 30. Her er et udpluk af de nuværende afbudsrejser, som kan give dig sol, sommer og feriestemning til en fair mønt.

En analyse foretaget af Samlino.dk d. 14. juli viser, at der er flere interessante destinationer til omkring 3000 kr. Alle priser er per person ved køb af et dobbeltværelse, og søgningen er foretaget med afgang fra d. 25 juli til d. 28. juli for en uges ferie. Vær opmærksom på, at prisen kan variere fra dag til dag og endda time til time.

Alanya
Hvis det ustadige danske sommervejr bliver for meget, kan Alanya i Sydtyrkiet med garanti give dig et smil på læben og en flot brun sommerkulør. Fredag d. 25 juli kan du komme en uge til den feststemte ferieby for 2946 kr. Turen tager sin afgang fra lufthavnen i Odense, hotellet er uspecificeret og rejsearrangøren er Detur.
Er du ikke til uspecificeret hoteller, kan du med StarTour ligeledes finde en billig rejse til Alanya. 3198 kr. skal du have op ad lommen, og så får du et specificeret 3 stjerners hotel med i købet. Afrejse er søndag d. 27 juli fra Aalborg lufthavn.

Antalya
Har du mere lyst til at forblive i Antalya, når du ankommer til det Sydtyrkiske i stedet for busturen til Alanya, så kan rejseselskabet Nazar tilbyde et uspecificeret ophold til 2599 kr. Afrejse er fra Århus lufthavn søndag d. 27 juli.  

Nordcypern
Kyrenia på Cyperns nordkyst er en anden destination, hvor du kan bade i middelhavets klare vand. Byen kan dateres tilbage til den Trojanske krig, hvor smukke omgivelser og en hyggelig havn er i blandt de mest kendte vartegn. Tag afsted mandag d. 28 juli med Turistrejser og bo på Nostaglia Hotel for 2999 kr. Afrejse er fra Kastrup lufthavn.

Tunesien
Der er med garanti også sol og varme aftener i det nordlige Afrika, hvor du med Apollo kan komme til Tunesien mandag d. 28 juli til 3048 kr. Er sol, sommer og Afrika noget for dig, skal du rejse fra Kastrup lufthavn til et uspecificeret hotel.
Også Falk Lauritsen ønsker at tage dig med til Tunesien, og for 2998 kr. kan du komme afsted fra Kastrup lufthavn mandag d. 28 juli ligeledes til et uspecificeret hotel.

Kreta
Hvis du hellere vil til det græske øhav og den smukke ø Kreta, kan dette også lade sig gøre til en fornuftig pris. Lørdag d. 26 tilbyder Apollo en rejse til 3198 kr. med uspecificeret hotel og afgang fra Odense lufthavn.
Også Rejseselskabet Detur tilbyder billige rejser til den idylliske græske ø.  For 3246 kr. kan de bringe dig til feriebyen Agia Marina, hvor enten Epimenidis & Dimitra Hotel eller Eva Suites Hotel venter på dig.

Også byen Gerani på Kreta kan besøges for 3246 kr., hvor du med dette valg skal bo på Kolymbari Beach Hotel. For alle rejsers vedkommende er afrejse mandag d. 28 juli fra Billund lufthavn.
Andre gode tilbud

Ved analysens udførsel d. 14 juli var følgende destinationer også værd at bemærke:

Sunny Beach
Med Balkan Holidays kan du d. 27 juli komme til det populære Sunny Beach for 3295 kr. Afrejse er fra Kastrup lufthavn, og ferielejlighederne der venter er Sunny Victoria.

Kemer
Spies tilbyder en tur til Kemer i det sydlige Tyrkiet med afrejse d. 28 juli fra Kastrup lufthavn. Hotellet du skal bo på hedder Naturella, og prisen for denne pakke er 3349 kr.

Korfu
Også den skønne græske ø Korfu kan opnås på budget. Hvis du er klar til at rejse fra Billund d. 26 juli med Lowcost Holiday, skal du af med 3497 kr. og bo på Makis Apartments.

Få rejseforsikring med dit kreditkort
Når turen er bestilt og de varme himmelstrøg venter, er det næste vigtige skridt at få styr på sine rejseforsikringer. En smart måde at få rejseforsikring med på din afbudsrejse er ved anskaffelse af kreditkort. Hvis du skal have ekstra lommepenge med på rejsen, eller nyder muligheden for at først at skulle betale banken tilbage senere, så er kreditkort absolut en god mulighed, og flere udbydere tilbyder  rejseforsikring med i købet. Samlino.dk kan sammenligne de forskellige udbydere for dig, og hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til dine behov. Se mere på www.samlino.dk/kreditkort

God jagt på den billige rejse, og god ferie.

Analyse foretaget af Samlino.dk. Rejsetilbud hentet fra afbudsrejser24.dk og travelmarket.dk  
 

 

Dagens Gossip