Ikonisk hitserie forfølger dansk 90'er-hug

admin

426 uger siden

|

25/05/2016

Dagens topnyheder

Den 2. juni slår Glassalen i Tivoli dørene op for Tivoli Revyen, der gennem mere end 120 år har haft kendte skuespillere som Dirch Passer, Trine Dyrholm og Preben Kristensen på scenen.

I år er det Niels Olsen, Bodil Jørgensen, Sofie Stougaard og Henrik Koefoed, der står på plakaten, men også et mindre kendt navn er repræsenteret. Nemlig 38-årige Mads Knarreborg.

Han kan skrive under på, hvor trættende er at skulle forklare, hvem han er, og hvad han før har lavet. For særligt TV3's 15 år gamle hitserie "Hvide Løgne", hvor han spillede en af hovedrollerne som overlægesønnen Oliver Hald, lader til at hænge ved i folks bevidsthed.

Og det mærker Mads Knarreborg, som efterhånden har fået nok af at blive sat i bås som "ham fra Hvide Løgne", som alle teenagepiger var vilde med.

- Jeg bliver egentlig lidt irriteret over, at folk stadig vil snakke om det, især fordi jeg har haft så mange andre roller siden. Jeg er jo for længst kommet videre fra "Hvide Løgne", siger Mads Knarreborg.

I Tivolirevyen - eller Tam Tam, som den også kaldes - kaster skuespilleren sig blandt andet ud i en rockerfigur og en maracas-spillende scorekarl. Og han håber, at Glassalens publikum kan slippe tanken om Oliver Hald fra 90'er-serien.

- Der er mange andre mere væsentlige ting for mig end den serie, og lige nu er det jo Tivoli Revyen. Men jeg negligerer ikke min gamle rolle, for den var en stor del af mit liv dengang, siger skuespilleren, der ikke har manglet arbejde siden sit gennembrud i "Hvide Løgne".

- Jeg bliver nogle gange spurgt om, hvad jeg har lavet ud over den serie. Så tænker jeg, helt ærligt, at man lige må bruge Google. Jeg har ikke været arbejdsløs de seneste 15 år, siger Mads Knarreborg, der blev uddannet skuespiller ved Odense Teater i 2004.

Efter seriens afslutning medvirkede han i tv-serien "Nynne" og filmen "Fidibus", mens han også har lagt stemme til tegnefilm og haft adskillige roller på de skrå brædder i for eksempel "Hamlet" og musicalen "Matador".

Tivoli Revyen har premiere den 2. juni 2016 og kører til og med den 16. juli.

/ritzau/FOKUS