Indbrudsdusør på 200.000 kr.: Flere mener, de har set noget

Sol Stoffregen

|

15/08/2013

Dagens topnyheder

På mindre end 24 timer har Claus Nørgaard, konsulent hos Tryg Forsikring, modtaget flere opringninger fra borgere, der mener, at vide noget om et millionindbrud i Nordsjælland i weekenden. Belønningen på 200.000 kroner for oplysninger, der kan skaffe de stjålne genstande, sølvtøj for to millioner kroner, tilbage til ejerne, har formentlig lokket et par dusørjægere ud af skabet.  

- Der har skam været flere henvendelser. Bl.a. en person, som viste sig at være lidt af en lykkeridder, der vist bare tog chancen og ringede, så det fik vi ikke rigtig noget ud af. Men der har også været seriøse henvendelser. Der var en person, som på nettet havde set flere genstande, der mindede om de stjålne. Desværre var det ikke de rigtige, siger Claus Nørgaard, konsulent fra Tryg Forsikring. 

Læs også: Dusør udloves: 200.000 kr. for oplysninger om millionindbrud

Claus Nørgaard fortæller, at det stjålne sølvtøj kan identificeres ved hjælp af bundnumre, som alle genstandene er udstyret med.       

Under indbruddet fik et ældre ægtepar stjålet en stor sølvtøjssamling, som er omkring to millioner kroner værd. Den værdifulde samling består af kander, lysestager og vaser - de fleste findes kun i et eksemplar. Blandt andet derfor har det været vigtigt for ægteparret at få genstandene hjem igen. Det er ægteparret selv, der har udlovet den store dusør.    

Oplysninger om indbruddet kan gives til Claus Nørgaard på telefon 70112020.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder