Indiske håndbolddrenge rejser hjem onsdag

15/07/2014 23:13

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Seks af de 11 indiske håndboldspillere, som forsvandt fra et håndboldstævne i Dronninglund i Nordjylland i weekenden, rejser onsdag hjem til Indien, skriver Jyllands-Postens netavis.

De seks håndboldspillere blev fundet i København og befinder sig på den indiske ambassade i Danmark.

Andensekretær med ansvar for informationsafdelingen på den indiske ambassade, Rajesh Lal, har håndteret sagen om de 11 drenge, der er mellem 15 og 20 år.

Han fortæller til jp.dk, at drengene har det godt, og han afviser, at drengene skulle være stukket af, fordi de har fået tæsk af deres træner.

- Det, vi har læst i medierne om klager over deres træner, har vist sig slet ikke at være sandt. De er ved godt mod, og de glæder sig til at komme hjem til Indien, siger han til Jyllands-Posten.

Rajesh Lal har dog ikke fået nogen forklaring på, hvorfor de så stak af.

Hos Nordjyllands Politi tager man foreløbig sagen forholdsvis roligt og afventer, hvad der sker. Drengene har ikke gjort noget ulovligt, og de opholder sig lovligt i Danmark til og med onsdag, når deres visa udløber.

- Først derefter tager vi stilling til, om de skal efterlyses, siger vagtchef Per Jørgensen fra Nordjyllands Politi til Ritzau.

Han understreger dog, at politiet stadig er interesseret i at høre fra de forsvundne drenge.

- Vi vil gerne tale med dem, siger han.

- Det har været fremme, at de er bange, men de har ingen grund til at være bange for de danske myndigheder. Vi er til at tale med, og deres kammerater er jo også i god behold, fortsætter Per Jørgensen.

/ritzau/