To indiske håndboldspillere fundet på Hovedbanegården

To indiske håndboldspillere blev tidligt mandag morgen opdaget på Københavns Hovedbanegård. Det var en DSB-ansat, der fandt de to unge indere og tilkaldte politiet.

I alt forsvandt 11 indiske håndboldspillere lørdag fra et stævne i Dronninglund. Fire af dem blev fundet i Vanløse søndag og bragt i politiets varetægt. Dermed er fem unge indere fortsat savnet.

- Den DSB-ansatte vidste godt, at de var savnet, og de fortæller også, at de er håndboldspillere, og at deres træner har deres pas, fortæller vagtchef ved Københavns Politi, Henrik Brix.

De to indere blev fundet lidt efter klokken 04.30, og vagtchefen kan endnu ikke fortælle, hvorfor inderne befandt sig på Hovedbanegården.

- De bliver nu forenet med de fire andre, så nu håber vi da, at resten dukker op i løbet af mandagen, siger vagtchefen.

Politiet fandt de første fire indere på Jyllingevej i Vanløse søndag hen under aften. De har forklaret politiet, at de løb væk, fordi de frygtede at blive fysisk afstraffet af deres ledere, hvilket de ifølge eget udsagn gjorde, når de tabte håndboldkampe.

De 11 indere, der lørdag forsvandt under det internationale håndboldstævne Dronninglund Cup i Dronninglund i Nordjylland, er mellem 13 og 20 år.

Lørdag aften skulle truppen have rejst samlet med toget fra Aalborg til København for at rejse videre med fly fra Kastrup til Indien. Truppen er rejst uden de 11 indere, hvoraf de seks altså nu er pågrebet.

Inderne har ikke gjort sig skyldig i noget ulovligt, men politiet håber at kunne få løst sagen, inden deres visum udløber 16. juli. Efter den dag opholder de sig ulovligt i landet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip