Indoneser sender Viktor Axelsen ud i Hongkong

Skrevet af admin

|

21/11/2013

Dagens topnyheder

Viktor Axelsen havde før drillet indoneseren Tommy Sugiarto. Men den talentfulde danske badmintonspiller kunne intet stille op torsdag morgen mod Sugiarto.

Indoneseren vandt 21-17, 21-15 efter 42 minutters spil, og dermed røg Axelsen ud i anden runde af Super Series-turneringen Hong Kong Open.

Axelsen havde overraskende vundet duellanternes første indbyrdes opgør tilbage i marts 2012. Og tidligere i år var parterne ude i en hård tresætter, der varede en time, men som havde Sugiarto som vinder.

I det tredje indbyrdes opgør var Sugiarto godt forberedt, og denne gang blev der slet ikke samme spænding om resultatet.

I første sæt var Axelsen foran flere gange, og det stod helt lige ved 11-11, men derfra blev det en ret så ensidig affære, selv om cifrene antydede noget andet.

Sugiarto kom foran 20-15, inden han tog første sæt med 21-17, og i andet sæt var der endnu større forskel.

Axelsen kunne kun følge med til stillingen 6-6, og derfra øgede femteseedede Sugiarto til 9-6 og siden en 13-8-føring. Og så var der ikke mere at komme efter for den unge dansker.

Bedre gik det tidligere torsdag for herresinglen Hans-Kristian Vittinghus, som vandt 12-21, 21-19, 21-14 over englænderen Rajiv Ouseph.

Kampen varede 49 minutter, og Vittinghus kom flot tilbage, efter at han havde tabt første sæt meget klart. Dermed er Vittinghus klar i kvartfinalen.

Inden torsdagens sejr til Vittinghus stod det 2-2 i indbyrdes opgør mellem de to meget jævnbyrdige spillere.

/ritzau/