Ineffektivitet giver Nani og Portugal hovedbrud ved EM

23 forsøg på mål, seks af dem inden for målrammen. Et hovedstød på stolpen, et straffespark og ti hjørnespark. Alligevel måtte Portugal nøjes med 0-0 mod Østrig i EM-fodboldkampen i Paris lørdag aften.

Resultatet er ganske symptomatisk for Portugal, som fortsætter med at udstille stor ineffektivitet. Og det giver hovedbrud i lejren.

- Vi skulle vinde, vi gav alt, vi gjorde alt rigtigt. Men bolden gik ikke ind. Igen. Hvad kan vi sige? Vi kan ikke undskylde det med "bolden vil ikke ind, bolden vil ikke ind". Vi havde chancer, siger Nani ifølge uefa.com.

- Holdet spillede virkeligt godt. Igen viste vi, at vi kan spille god fodbold. Vi var overlegne, vi kontrollerede kampen mod et stærkt hold, som også spillede fremragende fodbold. Men det er det.

- Jeg tror, vores øjeblik vil komme, og det er i næste kamp. Der er ingen anden mulighed. Det skal ske, siger Nani.

I den sidste gruppekamp skal Portugal møde Ungarn og risikerer i yderste konsekvens at ryge ud af EM med et dårligt resultat.

- Jeg tror, at alle spillerne på vores hold er vant til situationer som den. Jeg er sikker på, vi kommer videre til ottendedelsfinalerne, siger João Moutinho.

Som sine holdkammerater kunne han se superstjernen Cristiano Ronaldo brænde et straffespark 11 minutter før tid.

Superstjernens skuffelse var dog ikke større, end at Ronaldo havde overskud til at lade en fan tage en selfie med ham, mens sikkerhedsvagter pænt holdt sig tilbage efter Ronaldos anvisning, efter tilskueren havde forceret sikkerhedsbarrieren og spurtet en halv banelængde for at komme ind til superstjernen.

Efter billedet var taget, blev tilskueren ført væk af vagterne.

I alt har portugiserne ifølge uefa.com haft 50 afslutninger på mål ved EM.

Udbyttet er indtil videre én scoring.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip