Inge Yvonne skifter navn: - Jeg er stadig den samme person

Der er fuld fart på den tidligere "De unge mødre"-deltager, som seerne kendte som Inge Yvonne, der fik datteren Annabel. Hun har både skiftet navn og er ved at uddanne sig til pædagog.

Det skriver Realityportalen.

Læs også: Kiloene rasler af Natacha Nikita: Jeg drikker ikke længere fire liter cola om dagen 

Den 21-årige nordjyde, der tidligere har fortalt, at hun var ked af sit navn Inge Yvonne, hedder nu officielt Malene.

- Jeg har altid godt kunnet lide Malene, som jeg synes passer bedre. Og så er jeg blevet mobbet med Inge Yvonne, så det navn har jeg aldrig rigtigt kunne lide, siger Malene til Realityportalen.   

Læs også: De unge mødre: Sex-site opfordrer til, at man spermer på Amanda Sisse

Den unge mor har i mange år leget med tanken om at skifte navn, men det er først nu, hun har gjort noget ved sagen. Og den beslutning har hendes familie og venner taget godt imod.

- Jeg er stadig den samme person, men bare med et nyt navn. Men det betyder noget for mig at have skiftet navn, siger Malene til Realityportalen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Også på uddannelsesfronten er der sket en del for Malene, som er i gang med at blive socialpædagog. Og derefter er planen, at hun skal starte på pædagogseminariet.

- Jeg vil gerne arbejde med udsatte unge og kriminelle unge. Jeg vil ikke have, at det skal være det samme og det samme, som jeg skal lave, og derfor valgte jeg børnehave fra, forklarer Malene til Realityportalen.

 

Dagens Gossip