Ingen forbrydelse ved lig i Christiansfeld

En forbipasserende fandt torsdag liget af en mand i et krat ved Christiansfeld, og politiet udelukker fredag, at der ligger en forbrydelse bag.

Politiets teknikere arbejdede på findestedet, og retsmedicinere kan udelukke en forbrydelse som dødsårsagen.

- Retsmedicinerne har nu afsluttet deres del af undersøgelserne, og de udelukker, at der er tale om en forbrydelse, skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

- Identiteten på manden er fortsat ukendt, men der er formodentlig tale om en udenlandsk person.

Politiet afventer de sidste undersøgelser og kan derfor ikke oplyse yderligere om den endelige dødsårsag.

Politiet behandler ind imellem sager om dødfundne personer som såkaldt mistænkelige dødsfald. I sådanne sager bliver fundet efterforsket, som om der var tale om et drab.

Det sker, ifald det skulle vise sig faktisk at være et drab. På den måde kan politiet sikre, at eventuelt bevismateriale på findestedet bliver sikret.

Det er langtfra altid, at mistænkelige dødsfald skyldes en forbrydelse. Ofte er der tale om, at folk er døde af naturlige årsager eller på grund af en ulykke.

Der blev fundet flere flasker spiritus omkring den afdøde ifølge tvsyd.dk.

- Der lå vodka- og martiniflasker omkring ham, og så en cykel og et landkort. Jeg vil tro, han var omkring 35 år gammel, sagde manden, der fandt den afdøde.

Han fandt liget torsdag formiddag, da han var ude med en miljøtekniker for at finde brandgange i området.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip