Ingen fyringstrussel: Moyes føler sig heldig i United

Skrevet af admin

18/12/2013

Dagens topnyheder

Det er ofte en logisk konsekvens for storklubber at fyre træneren, hvis resultaterne ikke flasker sig. Men den logik arbejdes der ikke med i Manchester United, og det er manager David Moyes taknemmelig for.

Den skotske træner har haft startproblemer i klubben, som han overtog efter legendariske Alex Ferguson i sommer. Manchester United ligger placeret på en for klubben uvant ottendeplads efter 16 runder i Premier League.

Alligevel stilles der internt ingen spørgsmålstegn ved David Moyes' fremtid i storklubben, ligesom der heller ikke var nogen tvivl om Moyes' formåen i hans tidligere klubber, Preston og Everton.

- Det får mig til at indse, hvor heldig jeg været med de klubber, jeg har trænet, siger manageren til Sky Sport.

- Jeg har arbejdet med fantastiske personer i Preston, fantastiske personer i Everton, og den korte erfaring jeg har med Manchester United, fortæller mig, at jeg også arbejder med rigtig gode personer her.

Han vurderer, at de rigtige storklubber er kendetegnet ved få udskiftninger på trænerposten.

- De bedste klubber har stabilitet over en længere årrække. Kig på den stabilitet, Arsène Wenger har tilført Arsenal.

- Og jeg kigger på den stabilitet, som Sir Alex Ferguson gav Manchester United, og på det, der i en vis udstrækning skete med mig selv og Everton, siger David Moyes.

Inden for den seneste måned har tre trænere mistet jobbet i Premier League. I starten af december fik Martin Jol sparket i Fulham. I weekenden mistede West Bromwich Albion tålmodigheden med Steve Clarke.

Og mandag blev portugisiske André Villas-Boas fyret i Tottenham.

/ritzau/