Ingen ny kæreste til Kristen Stewart

Der er angiveligt en ny mand i Kristen Stewarts liv efter Robert Pattinson. Den britiske frokostavis The Sun vil vide, at skuespillerinden er faldet for sin næsten 10 år ældre kollega Michael Pitt, men det afviser han kategorisk.

The Sun skrev søndag, at »Twilight«-stjernen mødte Pitt under den nylige modeuge i Paris og allerede har udviklet et nært forhold til ham. »Kristen er ikke kommer over Rob, men hun er godt på vej og Michael hjælper hende«, sagde avisens anonyme kilde.

»Boardwalk Empire«-skuespillerens lejr er dog hurtigt ude med et dementi. »Selv om vi aldrig kommentere vore klienters privatliv, må vi fastslå, at der absolut intet er om dette rygte. Michael Pitt og Kirsten Stewart er ikke kærester«, hedder det i en udtalelse.

Pitt har tidligere dannet par med modellen Jamie Bochert, mens Stewart og Pattinson levede sammen i tre år - afbrudt af hendes sidespring med instruktøren Rupert Sanders sidste sommer. Efter et par måneders pause fandt parret sammen igen, men i maj gik de endegyldigt fra hinanden.

 

Dagens Gossip