Ingen tynde kvinder her: Danmark får sit første magasin til kurvede kvinder

Det første magasin, som kun henvender sig til store kvinder, udkommer i dag, fortæller Aller i en pressemeddelelse.

Kvinder med Kurver er et tillæg til ugebladet SØNDAG, som vil udkomme to gange om året. 

Læs også: Plus size-modellen Tess får anerkendt modelkontrakt

- Vi har i flere år leget med tanken om et plus size-magasin, så derfor er jeg naturligvis meget glad for, at vi nu kan sende det første eksemplar af ”Kvinder med kurver” på gaden. Plus size-kvinder fylder mere og mere i modebilledet, men i Danmark er der endnu ingen magasiner eller ugeblade, der helt konsekvent henvender sig til denne målgruppe. Det er det, vi gør med vores nye magasin,- siger chefredaktør Stinne Bjerre.

I dag pryder skuespiller og komiker Audrey Castañeda forsiden og hun repræsenterer den størrelse kvinder, som vil være gennemgående i bladet. Alle modeller vil nemlig som minimum være str. 44 og alle interviews vil også være med store kvinder. 

Læs også: 9 frustrerende ting ved hverken at være tyk eller tynd

Bladet vil også indeholde guides og make-overs til store kvinder.

Stinne Bjerre fortæller, at de i første omgang ikke har noget kriterium for bladets succes, men at de tror på markedet. 

Læs også: Gode råd til dit look, hvis du er plus size

- Vi elsker kvinder som de er, og derfor bruger vi almindelige, smukke voksne kvinder i alle udgaver som modeller, fordi vi mener, at det er vigtigt, at vores læsere bliver inspireret af kvinder, de kan identificere sig med. Derfor er vi også meget stolte af at kunne præsentere ”Kvinder med kurver”, da vi ved, at mange plus size-kvinder oplever, at det er svært at finde inspiration til at klæde sig smart og kvindeligt, når man bruger størrelse 44 eller derover,- siger Stinne Bjerre.

Nedenfor kan du se magasinets første guide til at finde den korrekte bh.

 

Dagens Gossip