Instruktør om komiker: Han er narcissist

Filminstruktøren Ondi Timoner lægger ikke fingre imellem, når hun skal karakterisere sin tidligere ven Russell Brand, der er kendt fra sine roller i "Forgetting Sarah Marshall" og "Get Him to the Greek".

Timoner var i gang med at instruere en dokumentarfilm om Russell Brands liv, men han udviklede sig til en krævende tyran, da han ikke fik det sidste ord, da filmen skulle redigeres.

- Gud forbyde, at den royale Russell Brand bliver sur på dig. Det er skuffende, for jeg troede på ham, og jeg gjorde alt, hvad jeg kunne, men han kan ikke se ud over sin egen næsetip. Han er en narcissist, og han er hensynsløs, fortæller instruktøren ifølge The Mirror.

Scenerne, som Brand ville have slettet, var blandt andet et optrin, hvor han blev arresteret, mens han var nøgen og på stoffer til en protest.

Da det ikke lykkedes den britiske komiker, der tidligere har været gift med Katy Perry, krævede han, at de medvirkende i filmen blev væk fra dens premiere i London sidste uge.

- Han krævede, at de ikke kom. Det er vanvittigt. Han er ikke tilfreds med redigeringen, og så opfører han sig som et barn. Det er som en bølle i skolegården, fortæller Ondi Timoner, der mener, at en del af hans opførsel skyldes, at han er frustreret over at være blevet kendt som Katy Perrys mand.

- Folk kender ham som personen, der giftede sig med Katy Perry, hvilket slet ikke dækker over, hvem Russel Brand er.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip