Intim afsløring: Det siger mænds fingre om størrelsen

En gang hed det sig, at mænd med store hænder eller lange underarme også havde store ting under bæltestedet. Men nu får tidligere tiders rygter baghjul af en ny undersøgelse.

I en sydkoreansk undersøgelse lyder konklusionen nemlig, at mænd hvis ringfinger er længere end pegefingeren, højst sandsynlig også har større kønsdele. Og formentlig også er mere frugtbare.
Det skriver Daily Mail.

Læs også: Halvdelen af kvinder kan ikke finde skeden

Så frem med højre hånd, hvis du er mand.

Helt præcist er de sydkoreanske forskere fra Department of Urology ved Gachon University Gil Hospital i Seoul kommet frem til, at jo længere en mands ringfinger på højre hånd er i forhold til pegefingeren på samme hånd, jo større testikler har manden. 

Læs også: Mand endte på Roskilde Sygehus: Tog viagra og faldt i søvn med penisring

Modsat har mænd med en længere pegefinger sammenlignet med ringfingeren mindre testikler.

Ifølge Daily Mail har tidligere undersøgelser vist, at størrelsen på mænds kønsdele korrelerer med sædproduktionen, og derfor at det er nærliggende at antage at mænd med længere ringfingre er mere frugtbare.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

Den sydkoreanske undersøgelse tager udgangspunkt i 172 koreanske mænd mellem 20 og 69 år, som alle var indlagt for urologiske lidelser (sygdomme i urinvejene og i de mandlige kønsorganer red.), som krævede operation.

Forskerne slår fast, at alder og højde ikke havde nogen bemærkelsesværdig indflydelse på testikelstørrelsen, mens vægt havde en marginal korrelation.
 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

<div id="div-Dagens_VideoSlider">
<script>
googletag.cmd.push(function () {
googletag.display('div-Dagens_VideoSlider');
refreshAdslot(slot_Dagens_VideoSlider);
});
</script></div>

Dagens Gossip