IOC-præsidenten kommer til Danmark i marts

Der kommer prominent besøg, når Danmarks Idrætsforbund (DIF) 5.-7. marts afholder sin store idrætskongres i Idrættens Hus i Brøndby.

Præsidenten for Den Internationale Olympiske Komité (IOC), Thomas Bach, dukker nemlig op på førstedagen og bliver en af arrangementets hovedtalere, oplyser DIF i en pressemeddelelse.

- Vi er selvfølgelig meget glade for, at Thomas Bach for første gang i sin tid som IOC-præsident lægger vejen forbi Danmark, siger DIF's formand Niels Nygaard.

Tyskeren Thomas Bach blev valgt som IOC-præsident som afløser for Jaques Rogge i september 2013.

Han har siden barslet med en række forandringsforslag, der skal bevare OL's status som verdens største sportsbegivenhed.

I Brøndby vil IOC-præsidenten blandt andet tale om de nye vinde, der blæser over IOC og fortælle om sit syn på idrættens rolle i det internationale samfund.

- Han kommer til at indgå i et forvejen ambitiøst kongresprogram, hvor der blandt andet skal diskuteres forandringer og nye tider i idrættens verden såvel nationalt som internationalt.

- Netop Thomas Bach har været repræsentant for nye tanker i IOC-regi, og derfor passer han godt ind i programmet på DIF-kongressen, siger Niels Nygaard.

/ritzau/

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip