Irans træner: Bosnien var gruppens bedste hold

Det lykkedes ikke for Iran at kvalificere sig til 1/8-finalerne ved fodbold-VM i Brasilien. Iranerne skulle vinde den sidste gruppekamp over Bosnien for at bevare håbet, men det blev til et nederlag på 1-3 onsdag aften dansk tid.

Det betyder, at Argentina og Nigeria går videre og ikke Iran, men det var gruppens fjerde hold, der - ifølge Irans landstræner Carlos Queiroz - var det bedste.

- Med al respekt for Argentina og Nigeria, det bedste hold kvalificerede sig ikke til næste runde. Bosnien viste sine kvaliteter i dag og vandt fortjent. De hævede niveauet i forhold til de første kampe, og vi var chanceløse, siger Carlos Queiroz ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- I dag mødte vi vores grænse, fysisk og mentalt, men jeg er meget stolt af mine spillere, siger portugiseren.

Iran sluttede sidst i Gruppe F med kun et point, men skabte store problemer for både Argentina og Nigeria i de to første kampe ved VM.

Det iranske fodboldforbund skal nu på jagt efter en ny træner, idet Carlos Queiroz allerede tidligere i turneringen meddelte, at VM ville blive hans sidste opgave som iransk landstræner.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip