Irriteret Gaal forsvarer Welbeck-salg efter nederlag

Det var en tydeligt irriteret Manchester United-manager, der mødte pressen efter 1-2-nederlaget til Arsenal i kvartfinalen i FA Cuppen mandag aften.

Louis van Gaal skulle ikke bare forholde sig til, at United for anden sæson i træk med stor sandsynlighed ikke vinder nogen titler.

Han skulle også forsvare, hvorfor han valgte af sælge kampens matchvinder Danny Welbeck netop til Arsenal i september.

- Det er, hvad der sker i fodbold. Det var også en overraskelse, at Wenger havde ham med i startopstillingen på den position.

- Det sker ofte, at spillere scorer mod de klubber, de tidligere har spillet for, fordi de er ekstra motiverede, sagde Louis van Gaal, før han gik til modangreb på den journalist, der tillod sig at spørge ind til Radamel Falcao, Welbecks afløser i United-angrebet, og hans fire scoringer i sæsonen indtil nu.

- Det er let for dig at stille det spørgsmål nu. Du er glad for at have stillet det spørgsmål. Det kan jeg se på dig, sagde Louis van Gaal.

Den hollandske træner, der blev hentet til klubben i stedet for David Moyes, solgte Welbeck til Arsenal for 16 millioner pund med det argument, at han ikke var god nok til startopstillingen.

Hvis ikke Manchester United vinder Premier League i år, hvilket synes kun at være en teoretisk mulighed, er det første gang i 26 år, at klubben ikke vinder nogen titler to sæsoner i træk.

Arsenal - derimod - kan fortsat drømme om sølvtøj. London-klubben er med sejren på Old Trafford det andet hold, der har spillet sig frem til semifinalerne i FA Cuppen.

Også Jores Okores klub, Aston Villa, er videre.

/ritzau/

 

Dagens Gossip