Isabell Friis-Mikkelsen: Børn vil holde Casper ung

Lige om lidt ringer bryllupsklokkerne for 27-årige Isabel Friis-Mikkelsen, der har givet sit ja til komikeren Casper Christensen. Men børn er trods alt ikke på tapetet lige foreløbigt, siger hun til FEMINA.

'Jeg ved, det er os, der skal være sammen altid’, siger Isabel Friis-Mikkelsen om brylluppet med Casper Christensen. Læs mere om det på femina.dk

- Det tror jeg da bestemt, vi skal have, men det bliver ikke lige nu. Det er ikke noget, vi har planlagt overhovedet. Jeg vil jo også gerne lige giftes først, tak. Og IKKE være gravid under festen! Det ville altså være for ærgerligt. Så må man jo ikke drikke champagne, ha ha! Men jo. Vi skal da have børn. Casper har jo to næsten voksne børn, så det kan da godt være, det bliver hårdt at starte forfra. Men det er jo også bare med til at holde ham ung, ikke?, smiler Isabel Friis-Mikkelsen.

Se de kendte og kongeliges brudekjoler i det store billedgalleri på femina.dk

Ny rolle

Hun er i en alder af 27 blevet bonusmor til Marvin og Cajsa på 14 og 16 år. Men det har ikke skabt problemer i forholdet, at hun nu er blevet bonusmor.

- Det kalder vi det så ikke, men jo, de bor hos os halvdelen af tiden. Og det er gået så fint hele vejen igennem. Meget smertefrit. Der har slet ikke været de dér diskussioner a la: ’Du er ikke min mor …’ Nu kendte jeg jo også børnene, inden vi blev kærester, og det har da hjulpet, så jeg har ikke været nervøs for det. Der har været en rigtig god tone fra alle parter, og det fungerer så fint. Og sådan er det jo også med Iben og Anette (Caspers ekskærester, red.), selvfølgelig kan vi alle sammen ses. Alle er jo et godt sted i deres liv, så der er ingen grund til andet. Vi er ordentlige mennesker, siger Isabel Friis-Mikkelsen til FEMINA.

Af Redaktionen, FEMINA/NewsDesk  Aller Media.

 

Dagens Gossip