Ishockey: Bødker fik scoret to gange i hjemmesejr

Mikkel Bødker var en lettet mand, efter at den danske landsholdsspiller fik scoret på hjemmebane for første gang siden 6. april, og det var helt tilbage i sidste sæson.

Natten til fredag dansk tid scorede Bødker to gange, da Phoenix Coyotes vandt 6-3 hjemme over New York Islanders og Frans Nielsen i den nordamerikanske ishockeyliga NHL.

Bødker fik scoret til 3-1 og lidt senere et meget vigtigt mål til 5-3 i anden periode, da Islanders havde reduceret to gange i træk og kom på 3-4.

Ved hjælp af Bødkers to mål fik Coyotes dog hevet sejren sikkert i land, og især danskerens andet mål i kampen var en ren perle, hvor pucken blev svirpet med præcision og høj fart op i nettaget.

- Jo flere mål man scorer, jo mere selvtillid får man. Forhåbentlig kan jeg blive ved med at score mål.

- Det er et stykke tid siden, at jeg har scoret mål på hjemmebane. Det er rart at høre ens eget publikum juble af en, siger Mikkel Bødker til klubbens hjemmeside.

I Coyotes-offensiven var Mikkel Bødker en særdeles afgørende spiller, mener en af holdets andre målscorere i kampen, Rob Klinkhammer.

- Det var et vigtigt mål af Mikkel. De kæmpede sig tilbage til at være et mål bagud, og så hamrede Bødker sådan et kanonmål op i nettaget. Det var et fantastisk mål, og det giver os lidt selvtillid.

- Jeg tror, at det var vendepunktet i kampen. Vi vidste, at den var hjemme efter det mål, siger Rob Klinkhammer med henvisning til 5-3-målet af Bødker.

Bødkers cheftræner Dave Tippett var også fuld af lovord om Bødker, der nu har scoret ni mål i sæsonen, heraf de første syv på udebane.

- Det var et godt skud. Hvis han får tid og plads til at skyde, så er han en farlig spiller. Han havde en virkelig god aften for os, siger Dave Tippett.

Frans Nielsen stod for en assist for Islanders, da udeholdet fik reduceret til 3-4 fem minutter før Bødkers anden scoring.

/ritzau/

 

Dagens Gossip