Ishockey: Esbjerg slår mestrene i DM-finale-revanche

16/10/2015

Det forsvarende mesterhold og aktuelle tophold i ishockeyens Metal Liga, Sønderjyske, måtte fredag aften notere sig et nederlag.

I en kopi af sidste sæsons DM-finale vandt sølvvinderne Esbjerg på hjemmebane 2-1 i en kamp, der måtte afgøres efter straffeslagskonkurrence.

Esbjerg vandt første periode 1-0, mens Sønderjyske vandt anden periode med samme cifre. Mere blev der ikke scoret i regulært spil, og i den sidste ende var Esbjerg skarpest på straffeslag.

Esbjerg ligger nummer tre i ligaen med 17 point for ni kampe, mens Sønderjyske fortsat topper med 24 point for ti kampe.

Frederikshavn ligger nummer to med 22 point for ti kampe, efter nordjyderne fredag tabte 2-3 ude til Gentofte efter overtid.

Herning fik oprejsning efter en skuffende sæsonstart, da det på udebane blev til sejr på 4-1 over Aalborg. Herning har nu 12 point, mens Aalborg blot er noteret for seks.

Midtjyderne satte tingene på plads allerede i første periode, der sluttede 3-0.

Bundholdet Herlev tabte igen, denne gang 3-5 hjemme til Odense. Endelig vandt Rødovre 3-2 på udebane over Rungsted i en kamp, der blev afgjort efter straffeslagskonkurrence.