Ishockey: Sønderjyske henter landsholdsback

Sønderjyskes danske ishockeymestre opruster forud for den kommende sæson.

Den 26-årige landsholdsback Mads Bødker skifter til Vojens-klubben efter et ophold i tyske Düsseldorfer EG. Et skifte som hovedpersonen ser på med stor glæde.

- Jeg har hørt mange gode ting om klubben og om det sportslige setup rundt om holdet. Jeg er meget glad for kontrakten og glæder mig til at komme på is og i gang med den nye sæson.

- Ikke mindst ser jeg frem til at blive en del af et hold, som vil gøre alt for, at DM-pokalen bliver stående i Sønderjylland, siger Mads Bødker i en pressemeddelelse.

Mads Bødker tiltræder i Sønderjyske på en to-årig kontrakt, hvor han kommer til med stor erfaring fra den svenske eliteserie, lige som det også er blevet til korte ophold i Rusland og Tyskland.

Sportschef Søren Stockfisch betragter det som et scoop, at man frem over kan skrive Bødker med de 111 A-landskampe for Danmark på holdkortet.

- Jeg tør godt at påstå, at signingen af Mads Bødker nok er en af sæsonens største nyheder i dansk ishockey. Vi er glade og stolte over, at vi i Sønderjyske Ishockey kan tiltrække danske spillere, der har markeret sig på den øverste hylde i Europa.

- Han er stærk i nærkampe, en dygtig skøjteløber, han er pasningsstærk, og frem for alt spiller han med et fremragende overblik. Vi glæder os i den grad til at præsentere ham i den lyseblå trøje for vores fans og sponsorer, siger Søren Stockfisch.

Sportschefen kalder nu spillertruppen komplet forud for den kommende sæson.

Mads Bødker er i øvrigt storebror til NHL-spilleren Mikkel Bødker.

/ritzau/

 

Dagens Gossip