Islanders tager ny sejr efter to Frans Nielsen-oplæg

NHL-klubben New York Islanders er oppe på seks sejre i de seneste syv kampe, efter at holdet natten til onsdag dansk tid vandt 5-2 hjemme over et andet formstærkt mandskab, Tampa Bay Lightning.

Islanders har ellers ikke gjort meget væsen af sig i NHL-hierarkiet i de seneste mange år, men med danske Frans Nielsen i en bærende rolle har klubben fra Long Island fået en flot start på denne sæson.

Hjemme i Nassau Coliseum var Nielsen arkitekten bag to Islanders-scoringer, og den tidligere Herning-spiller øgede dermed sit personlige pointtal til 12 - fem mål og syv assist - efter de 18 første kampe.

Det var en stenhård pasning fra Frans Nielsen, der midtvejs i anden periode spillede hviderusseren Mikhail Grabovski helt fri til 2-1-scoring, og i tredje periode havde Nielsen sidste aflevering, da Brock Nelson med et slagskud bragte hjemmeholdet foran med 4-1 i powerplay.

Med 24 point er New York Islanders nu oppe på fjerdepladsen i Eastern Conference, der fortsat føres an af Lars Ellers Montreal Canadiens, selv om den canadiske traditionsklub fik en på hatten hjemme mod Pittsburgh Penguins.

Eller fik godt 15 minutter på isen i 0-4-nederlaget, der kom efter seks Canadiens-sejre på stribe.

Heller ikke de to sidste danskere, der var i aktion natten til onsdag, havde meget at glæde sig over.

Mikkel Bødker markerede sig ikke, da Arizona Coyotes hjemme tabte med 1-2 på overtid til Washington Capitals.

Målmand Frederik Andersen er også kommet en smule ned på jorden efter sin imponerende NHL-start.

Han var på isen i hele kampen, da Anaheim Ducks tabte med 3-4 efter straffeslag til Calgary Flames, men danskeren kan ikke være helt tilfreds med sin redningsprocent på 84.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip