Israel besvarer syriske skud

Et projektil ramte torsdag israelske styrker ved den israelsk-syriske grænse nær Golan-højderne. Det israelske militær besvarede ilden, oplyser det israelske militær uden at forklare hvordan. Man oplyser dog, at man ramte sit mål.

Det oplyses, at skuddene med stor sandsynlighed kom som følge af interne kampe mellem opposition-styrker og enheder loyale overfor præsident Bashar al-Assad.

Den Syriske Menneskerettighedsorganisation hævder, at svaret kom i form af et flyangreb mod en base for syriske regeringssoldater. Der var ingen rapporter om tilskadekomne.

Angrebet kommer, efter at jihadister i sidste uge overløb en grænsepost til Israel. De angreb herefter de FN-soldater, der er stationeret på grænsen til at overvåge våbenhvilen mellem Syrien og Israel, og tog 45 fijianere til fange og omringede 75 filippinere.

De 75 filippinere kom efter to dage fri af deres belejring. De 45 fijianere er stadig fanger for jihadisterne, som, man forventer, er fra Al-Nusra-fronten - en gruppe forbundet med Al Queda.

Søndag skød israelerne, hvad de kaldte en syrisk drone ned over Golan-højderne.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip