Italiens helt og skurk: Jeg gjorde alt i aften

Forsvareren Giorgio Chiellini gik fra helt til skurk og tilbage igen, da Italien fredag aften vandt 2-1 hjemme over upåagtede Aserbajdsjan i EM-kvalifikationen.

Juventus-spilleren scorede alle kampens tre mål, og heldigvis for ham var de to i den rigtige ende af banen i kampen i Palermo.

- Det ville virkelig have været en skam, hvis vi havde smidt en sejr væk, som var fuldt fortjent.

- Når man tænker på, hvordan vi har indledt denne nye æra, var det kun passende, at vi fortsatte med at vinde, og det var fortjent på baggrund af præstationen, siger Giorgio Chiellini ifølge Football Italia.

Med cirka et kvarter tilbage af kampen lavede han selvmål til 1-1, hvilket var tæt på at føre til et uventet italiensk pointtab.

- Bolden kom ud af ingenting, og jeg kunne ikke flytte mig. Jeg gjorde alt i aften, både godt og skidt, siger Giorgio Chiellini, som scorede sejrsmålet otte minutter før tid.

Italien har seks point efter to kampe i gruppe H, og dermed har Antonio Conte fået en perfekt start i jobbet som landstræner.

Den tidligere storspiller førte Juventus til tre italienske mesterskaber på stribe, før han i sommer overtog jobbet som landstræner.

Det skete efter Italiens fiasko ved VM i Brasilien, hvor holdet blev elimineret efter gruppespillet.

Det kostede Cesare Prandelli jobbet som landstræner.

/ritzau/

 

Dagens Gossip