Italiens landstræner: Italienske stjerner er uddøende

Med 10 point i fire EM-kvalifikationskampe har Italiens nye landstræner, Antonio Conte, fået en god start i jobbet, men det betyder langt fra, at alt er, som det skal være i italiensk fodbold.

Efter Italiens 1-0-sejr over Albanien i tirsdagens testkamp advarer Conte om, at italienerne sakker bagud på snart sagt alle områder.

- Vi er glade for vores 10 point, som vi har opnået takket være spillerne stolthed og hårde arbejde. Men vi skal forbedre os overalt: styrke, fitness og evnen til at grave dybt efter ressourcer, siger Antonio Conte ifølge nyhedsbureauet AFP.

Den tidligere Juventus-træner er særligt utilfreds med talentudviklingen i de italienske klubber.

- Vores produkt er uddøende. Vi er i gang med et meget vanskeligt generationsskifte. Vi kæmper med at udvikle talenter, og dem der kommer igennem, har ofte ikke den rigtige attitude, siger Antonio Conte.

Landstræneren kræver nu, at klubberne bliver bedre til at samarbejde om landsholdet, og at han får mulighed for at samle spillerne oftere.

- Vi kan ikke have et hul på fire måneder, hvor der ikke er noget. Det lader til, at landsholdet bliver underordnet alt andet. Som altid er al fokus på Serie A, og det er ikke altid godt for landsholdet.

- Alle siger, at vi har en svær tid, og at tingene skal ændre sig. Og så ser man sig omkring og opdager, at man er alene, siger Antonio Conte.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip