Italiens landstræner om VM-hede: Vanvid uden timeouts

30 graders varme og en luftfugtighed på 61 procent var vilkårene for Italiens og Englands aktører ved VM-kampen i Manaus lørdag.

Efter sejren på 2-1 luftede Italiens landstræner Cesare Prandelli sin utilfredshed over, at arrangøren Fifa ikke har sørget for, at spillerne får indlagt pauser under den slags forhold.

- Det var et vanvid ikke at have timeouts under disse forhold. Hvis de ønsker en spektakulær forestilling, er de nødt til at give spillerne chancen for at komme sig.

- Det var umuligt at fastholde niveauet af intensitet. Holdene led, men vi fastholdt overtaget på midten af banen, siger Prandelli til RAI Sport.

Trods forholdene havde kampen i perioder et godt tempo, og det blev en underholdene affære stik mod forventningerne om en taktisk af slagsen.

Den italienske landstræner krediterede blandt andet holdets forberedelser for dette. Han noterede sig, at hans spillere havde flere kræfter i behold end englænderne sent i kampen.

- Vi har arbejdet godt til træning, og det kunne man se midt i anden halvleg, da flere af Englands spillere fik krampe. Vores arbejde betaler sig. Det er en god følelse at se, når man ser spillerne udføre de ting, man har forberedt, siger Prandelli.

Efter lørdagens kampe i gruppe D har Italien og Costa Rica hver tre point, mens England og Uruguay har nul.

/ritzau/

 

Dagens Gossip