Italiensk landstræner får dødstrusler efter spillerskade

Sure Juventus-fans giver klubbens tidligere træner og nuværende italiensk landstræner Antonio Conte skylden for, at klubbens midtbaneprofil Claudio Marchisio har fået en knæskade, mens han var af sted med landsholdet.

Flere fans har været så rasende, at de har sendt dødstrusler i retning mod Conte, siger Carlo Tavecchio, der er præsident for det italienske fodboldforbund FIGC.

- Jeg så Conte rystet i morges. Efter gårsdagens kontroverser har han modtaget dødstrusler på internettet.

- Jeg mødtes med Conte i lang tid, og han er ikke rolig. Alle trusler er blevet skrevet på sociale medier, og han føler, at han bliver gjort til syndebuk for noget, som ikke er hans skyld. Fodboldforbundet står bag ham, siger Tavecchio til Radio Rai.

Efter Marchisio måtte forlade landsholdslejren med knæskaden blev Contes træningsmetoder beskyldt for at være alt for hårde for spillerne. John Elkann, der er præsident i det selskab, der blandt andet ejer Juventus, var blandt kritikerne.

Antonio Conte svarer John Elkann igen på et pressemøde.

- Jeg undrer mig over, at han ikke sagde noget, dengang jeg var i Juventus. Vi arbejder ikke hårdt, vi arbejder godt, fastslår landstræneren om sin træning.

Omfanget af Marchisios skade er uvist. Fredag forlød det fra FIGC, at Marchisio var ude i et halvt år, men siden foretog Juventus en ny skanning, hvor klubben fastslog, at korsbåndet ikke var ødelagt.

Italien spiller lørdag aften mod Bulgarien på udebane.

/ritzau/Reuters

 

Dagens Gossip