Italiensk storklub fyrer træner: Forgængeren overtager

Skrevet af admin

04/01/2014

Mest læste i dag

Lazio har byttet ud på trænerbænken blot to dage før Serie A genoptages efter en kort vinterpause.

Den italienske hovedstadsklub har fyret Vladimir Petkovic og i stedet ansat forgængeren Edoardo Reja.

Lazio var senest i aktion den 22. december, hvor holdet tabte med 1-4 på udebane til Verona. Selv om der er gået et par uger, og klubbens spillere på mandag møder Inter i Serie A, så har ledelsen valgt at skride til handling.

50-årige Vladimir Petkovic kan midt i fyringen glæde sig over, at han dagen efter nederlaget til Verona fik styr på sin fremtid. Petkovic afløser til sommer Ottmar Hitzfeld som træner for det schweiziske landshold.

Den nu fyrede træner kom til Lazio i sommeren 2012, og han førte klubben til sejr i sidste sæsons Coppa Italia. I denne sæson ligger klubben skuffende nummer 10 i Serie A.

Også hos Schweiz kommer Vladimir Petkovic under pres, for hans kontrakt løber foreløbig kun frem til udgangen af 2015. Den bliver dog forlænget, hvis Schweiz kvalificerer sig til EM i Frankrig i 2016.

Edoardo Reja sætter sig for anden gang i trænersædet i Lazio, som han stod i spidsen for fra 2010 til sommeren 2012.

68-årige Reja har en stor stjerne i hovedstadsklubben, som han i sin første sæson fik væk fra bunden. Året efter sluttede holdet som nummer fem i Serie A. Allerede dengang ville ledelsen i Lazio gerne forlænge med Reja, som dog takkede nej.

/ritzau/