Ivrig Bendtner skal lægge bånd på sig selv

Landsholdets førsteangriber Nicklas Bendtner er mødt ind i landsholdslejren i Helsingør i højt humør efter Wolfsburgs 1-0-sejr over Augsburg søndag eftermiddag.

Her var danskeren for tredje gang med i startopstillingen - en usædvanlig situation efter et par år, hvor han mest har skullet svare på spørgsmål om, hvorfor han ikke har kunnet få spilletid i Arsenal og Juventus.

- Jeg kommer med en fin følelse. Specielt efter en sejr, og vi er nu på sjettepladsen i Bundesligaen og er tæt på holdene foran. Det ser fint ud, siger Nicklas Bendtner.

Han har måttet dele spilletiden som Wolfsburgs frontangriber med den kroatiske veteran Ivica Olic. Men det kan han sagtens leve med, for kroppen skal vænne sig til regelmæssig spilletid på højeste niveau.

Og Bendtner skal stadig minde sig selv om, at man ikke går fra 0 til 100 uden omkostninger.

- For mig handler det også om at passe på, at jeg ikke spiller fem kampe efter hinanden og så får en skade. Selv om jeg rigtig gerne vil spille hele tiden, skal jeg huske mig selv på, at kroppen også lige skal vænne sig til det, forklarer han.

- Vægtmæssigt og formmæssigt er jeg, hvor jeg skal være. Nu handler det om at komme helt op i kampform, så jeg kan spille kamp efter kamp, uden at det rigtigt påvirker mig, siger Nicklas Bendtner.

Danmark møder Albanien på udebane på lørdag og Portugal i Telia Parken tre dage senere.

/ritzau/

 

Dagens Gossip