Jacksons mor i nyt slagsmål med AEG Live

Katherine Jackson tabte i oktober den erstatningssag, hun havde anlagt mod sin afdøde søns koncertarrangør, og besluttede fornylig at fortsætte kampen for at gøre AEG ansvarlig for popkongens død. Og koncertgiganten skal selv betale sagsomkostningerne fra første runde, mener fru Jackson.

AEG har bedt retten i Los Angeles om at sende regningen til Jackson-familien, men den 83-årige matriark stritter imod og piller beløbet på 1,2 millioner dollars fra hinanden.

Ifølge hjemmesiden TMZ stiller hun eksempelvis spørgsmålstegn ved en post på 40.000 dollars, der er brugt på modeller og andet materiale til sagsfremstillingen.

Fru Jackson nægter også at betale 53.000 dollars i honorar til stævningsmænd og 118.000 dollars for vidneafhøringer inden retssagen.
De udgifter var unødvendige, hævder hun.

I selve slagsmålet om, hvem der bar ansvaret for Michael Jacksons død, fastholder hun sit oprindelige standpunkt - at AEG Live må påtage sig en del af skylden, fordi virksomheden ansatte lægen Conrad Murray. Han endte med at give hendes søn den dosis af det potente bedøvelsesmiddel Propofol, der kom til at koste ham livet i juni 2009.

Murray blev i november løsladt efter at have afsonet halvdelen af de fire års fængsel, han blev idømt for uagtsomt manddrab.

 

Dagens Gossip