Jacksons mor vil have retssag genoptaget

Skrevet af admin

|

04/12/2013

Dagens topnyheder

Michael Jacksons mor giver ikke op så let.

Den 83-årige Katherine Jackson har endnu engang udfyldt juridiske dokumenter for at overbevise et nævningeting om, at koncertarrangørerne til AEG Live er ansvarlige for Michael Jacksons død i 2009, skriver Female First.

Mor-Jackson har lavet en liste med en række grunde til at genoptage sagen, som blandt andet tæller nye beviser og en række procedurefejl under første retssag.

Hun mener desuden ikke, at hun har fået en retfærdig chance for at bevise sin anklage mod AEG. En anklage som lyder på, at AEG skal holdes ansvarlige popkongens død, ved at have hyret lægen Conrad Murray til at tage sig at Michael Jackson inden de mange London-koncerter i forbindelse med "This is it"-turnéen i London.

Conrad Murray blev tilbage i 2011 kendt skyldig i uagtsomt manddrab på popkongen og har været fængslet fra november 2011 til oktober i år.

I oktober i år fastslog et nævningeting dog, at AEG ikke kunne holdes ansvarlige for hverken Jacksons død, eller for at have hyret lægen Conrad Murray som Jacksons personlige læge under touren. 

Efter sønnens død har Katherine Jackson taget sig af hans tre efterladte børn Prince, Paris and Blanket.

Det er tidligere blevet afsløret, at Katherine Jackson stadig håber at vinde sagen, og hendes advokat Brian Panish bekræftede også dengang, at de var ved at samle informationer til en ankesag.

- Hun smider ikke håndklædet i ringen. Vi giver ikke op før vi har samlet alle informationer. I dag er et nyt kapitel, sagde advokaten dengang. 

En dommer mangler stadig at afgøre Katherine Jacksons anmodning.

Newspaq