Jakob Fuglsang udgår af Post Danmark Rundt

08/08/2014 19:10

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Cykelrytteren Jakob Fuglsang er udgået af årets Post Danmark Rundt, efter at Astana-rytteren styrtede kort før målstregen på 3. etape i Vejle.

Der var styrt i feltet seks kilometer før målstregen, og blandt andre var Jakob Fuglsang i asfalten. Det var anden gang, at Astana-rytteren styrtede på en etape under Post Danmark Rundt.

På torsdagens 2. etape til Aarhus styrtede Fuglsang også. Det skete efter omkring 40 kilometer, og selvom han kom tilbage på cyklen igen, så han medtaget ud og havde problemer med at holde ordentligt på styret på grund af smerter i håndled og albue.

Selv om det var en vingeskudt Jakob Fuglsang, der trillede over målstregen torsdag, var han før starten på 3. etape i Skanderborg langt mere smilende og optimistisk, da han satte sig op på cyklen.

- Håndleddet virker ikke til at være så beskadiget, som vi først antog torsdag. Jeg har haft en masse is på det, og det har hjulpet. Lige nu er det ryggen, jeg mærker mest til, sagde Fuglsang før etapen.

Fuglsang styrtede også under Tour de France tidligere på sommeren, så han har været meget uheldig i den seneste periode.

På forhånd var Fuglsang ellers regnet for en af favoritterne til at tage den samlede sejr i Post Danmark Rundt. Men den danske Tour de France-rytter nåede aldrig at vise sig frem i det danske etapeløb.

Fredagens etape blev vundet af den 27-årige italiener Manuele Boara (Tinkoff-Saxo). Det var en etape, som lå godt til Fuglsang, og som han havde håbet på at kunne vinde.

Post Danmark Rundt slutter på søndag.

/ritzau/