Jakob Michelsen: 2-0 er den farligste føring

Sønderjyske og FC Midtjylland leverede søndag en af sæsonens bedste kampe i Alka Superligaen, da sønderjyderne med et flot comeback vendte et 0-2-resultat ved pausen til en 3-2 sejr.

Sønderjydernes cheftræner, Jakob Michelsen, var naturligvis stolt af sine spillere efter kampen, og han hæftede sig ved et af de gamle ordsprog.

- En klog mand sagde engang, at 2-0 er den farligste føring, og det holdt i den grad stik i dag. Jeg sagde til mine spillere i pausen, at de skulle tage nogle flere løb på andenboldene og dødboldene.

- Kunne vi bare få en pind, så ville de blive nervøse, og så kunne stadion koge. Det kunne give os vinger.

- Så scorede vi lidt tilfældigt ved det første mål, og så blev kampen åbnet op igen, og jeg syntes faktisk, at det var fortjent, at vi vandt. Kæmpe ros til drengene, som virkelig viste, at de var mandfolk, siger cheftræner Jakob Michelsen.

Med søndagens sejr kravler sønderjyderne op på andenpladsen, og det betyder flere tv-penge, da de bliver uddelt efter denne runde. Cheftræneren ved dog godt, at der er en virksomhed, der skal køre fornuftigt bagved.

- Jeg tror ikke, at vi havde regnet med at få så meget. Vi havde budgetteret med en tiendeplads, så selvfølgelig er det flere penge, end vi havde regne med.

- Vi skal dog stadig kunne klare sæsoner, hvor det ikke altid går lige godt. Selvfølgelig ville jeg da gerne have flere penge at arbejde med. Men det er en præmis, når man er træner i Sønderjyske.

- Der skal være penge til, at forretningen kan køre rundt, og det har jeg respekt for, siger Jakob Michelsen.

Sønderjyske møder i næste runde Superligaens tophold FCK i Telia Parken.

/ritzau/

 

Dagens Gossip