James Bond: Næste film er kun for pengene

Rygterne har længe floreret om, hvem der bliver den næste i rækken til at spille den britiske agent 007.

I sidste uge meldte den nuværende James Bond-skuespiller Daniel Craig ud, at han ikke nødvendigvis var klar til at smide pistolen i et interview med Entertainment Weekly.

Men nu afslører han, at han dog langt fra er i humør til at kaste sig ud på et nyt Bond-eventyr, så skal han tage rollen igen, bliver det først om et godt stykke tid, at beslutningen bliver taget.

- Jeg ville hellere skære mine håndled over end at spille Bond igen lige nu. Det er fint. Jeg er ovre det i øjeblikket. Vi er færdige. Lige nu vil jeg bare gerne videre, siger han til TimeOut London.

Han afskriver stadig ikke helt muligheden for, at han vil lave endnu en film om den britiske agent, men det ville ikke være lysten, der drev ham.

- Jeg har ikke tænkt på, om jeg vil forsætte. I mindst et eller to år vil jeg ikke tænke på det. Jeg ved ikke, hvad det næste skridt er. Jeg har ingen idé. Hvis jeg lavede endnu en Bond-film, ville det kun være for pengene, siger han.

Hvis en anden skal overtage hans rolle på film-settet i fremtiden, har han ét godt råd til den pågældende skuespiller: Lad være med at være dårlig.

- Jeg er ligeglad med, hvem der kommer til at spille Bond. Held og lykke til dem. Det eneste, der betyder noget, er, at hvis jeg stopper nu, så har jeg afsluttet det på det godt sted, og så skal folk gøre det bedre, siger Daniel Craig.

Den 47-årige skuespiller har spillet med i fire James Bond-film over de seneste ti år. Den fjerde film "Spectre" får premiere i de danske biografen den 30. oktober.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip