Jan Magnussen: Et stort bump for Kevin

Jan Magnussen er formentlig et af de mennesker i verden, der bedst kan sætte sig ind i, hvilke tanker der i øjeblikket flyver gennem hovedet på sønnen Kevin Magnussen, som torsdag blev degraderet til reservekører hos McLaren-teamet i Formel 1.

I 1998 blev den i dag 41-årige Jan Magnussen kylet ud af Stewart-Ford-teamet, lige efter at han havde sikret sit første point i Formel 1.

Jan Magnussen ærgrer sig over, at hans 22-årige søn er blevet vraget til fordel for Jenson Button, der bliver makker med Fernando Alonso hos McLaren næste år.

- Det er skuffende, at det er gået, som det er gået. Men han er stadig hos McLaren, og han er stadig en stor del af teamet og også en del af deres fremtid, siger Jan Magnussen til sporten.tv2.dk.

- Det langsigtede mål har overhovedet ikke ændret sig, men det er selvfølgelig et ordentligt bump på vejen, som vi skal prøve at få det absolut bedste ud af, så han er 100 procent klar, når han får chancen igen - forhåbentligt i 2016, siger han.

Kevin Magnussen blev i år sat ind i Formel 1 som makker for Jenson Button, efter at McLaren skilte sig af med Sergio Perez.

Nu er danskeren degraderet til test- og reservekører.

- Jeg er sikker på, at han også er skuffet over, at det er gået, som det er gået, men der er ikke så meget at gøre. Han har været oppe imod nogle meget erfarne gutter, siger Jan Magnussen.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip