Jan Magnussen: Kevin skal ikke ændre sin kørsel

To gange i træk har Kevin Magnussen nu fået en reprimande i form af en tidsstraf i Formel 1-løbene, og det kunne måske være et vink med en vognstang om, at den unge dansker skulle køre lidt mere forsigtigt fremover.

Men spørger man faderen og racerkøreren Jan Magnussen, gør den unge McLaren-kører intet forkert.

- Jeg tror og håber ikke på, at han ændrer sin kørsel på grund af det. Han gør jo lige præcis det, som Formel 1 handler om.

- Han kæmper for det og går lige til kanten. Det er lige på grænsen, men det skal det være, siger Jan Magnussen.

Han forstår derfor ikke helt, hvorfor sønnen skulle idømmes fem strafsekunder for sit lille intermezzo med Williams-køreren Valtteri Bottas i søndagens løb på Monza-banen.

Alligevel mener faderen, at det er rigtigt af Kevin Magnussen at tackle situationen med et skuldertræk udadtil, som han gjorde efter søndagens løb.

- Kevin tackler tingene på den rigtige måde. Man kan ikke vinde sådan en diskussion i pressen alligevel.

- Journalisterne har bedt om et svar fra ham, og det har de fået. Han smider ikke nogen ned under bussen, og det er sådan, det skal gøres. Han skal ikke bruge mere krudt på det, siger Jan Magnussen.

Han var selv tilstede på Monza, fordi han havde en friweekend i forhold til sine forpligtelser over for arbejdsgiveren Corvette Racing.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip