Jan Ø. dominerer Viktor Axelsen i ren dansk kvartfinale

Jan Ø. Jørgensen cementerer, at han er Danmarks bedste badmintonspiller.

I fredagens danske kvartfinale ved badmintonturneringen All England sejrede Jan Ø. Jørgensen sikkert i to sæt mod Viktor Axelsen.

De to danskere fulgtes pænt ad i første sæt, men rutinerede Jan Ø. Jørgensen viste klassen i slutningen af første sæt, og vandt senere andet sæt i suveræn stil.

Første sæt begyndte godt for Jan Ø. Jørgensen, der hurtigt kom foran med 8-2, før Viktor Axelsen svarede igen med en usædvanlig stime.

Hele ni point i træk vandt Axelsen, der dermed var foran 11-8 midtvejs i sættet.

Sættet skulle vise sig at blive noget af en gyser.

Det var Jan Ø. Jørgensen, som havde sætboldene, men Axelsen fik afværget i tre omgange. I fjerde forsøg lykkedes det dog Jan Ø. Jørgensen at vinde første sæt med 24-22.

Det gav selvtillid til Danmarks bedste badmintonspiller, der satte sig tungt på andet sæt.

En stime på syv point i træk var med til at sikre Jan Ø. Jørgensen en føring på 11-6, og Viktor Axelsen formåede ikke at indhente det forspring.

Verdensranglistens nummer to vandt andet sæt med 21-14 og kan nu se frem til at spille om medaljer i den prestigefulde turnering i weekenden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip