Jan Ø. Jørgensen knækker tysk overraskelse i semifinale

Den forsvarende mester Jan Ø. Jørgensen fortsætter kursen mod et titelforsvar i Super Series Premier-turneringen Indonesia Open i Jakarta.

Danmarks bedste singlespiller levede lørdag eftermiddag op til forventningerne og gjorde det af med den tyske overraskelse Marc Zwiebler, der opgav med en skade i andet sæt på et tidspunkt, hvor Jørgensen var på direkte kurs mod sejren.

Useedede Zwiebler er nummer 19 på verdensranglisten, og Jørgensen gik ind til kampen som klar favorit foran 5-2 i indbyrdes opgør.

Men tyskeren havde fået selvtillid efter sine flotte præstationer i den indonesiske hovedstad, og han hang flot på i første sæt, som var tæt indtil 18-17, hvor tre kvikke point afgjorde tingene til dansk fordel.

I andet sæt var det dog, som om Zwiebler mistede modet en smule. Jan Ø. Jørgensen tog initiativet og gik ubesværet fra 4-4 til 11-5, inden Zwiebler måtte opgive med en skade.

I slutkampen skal Jan Ø. Jørgensen møde endnu en overraskelse i form af japaneren Kento Momota, der er seedet otte i turneringen.

Jørgensen har vundet tre af de hidtidige fire kampe mellem de to.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip