Jan Ø. Jørgensen skuffer: Taber i første runde

Badmintonspilleren Jan Ø. Jørgensen røg onsdag ud i første runde ved Super Series-turneringen French Open i Paris efter nederlag i tre sæt til taiwanske Chou Tien Chen.

25-23, 9-21, 21-15 lød de ærgerlige sætcifre til Chen, som Jørgensen i forvejen har kedelige minder om fra deres seneste indbyrdes opgør.

Danskeren mødte ham også ved VM på dansk grund for få måneder siden, hvor Jan Ø. Jørgensen måtte trække sig med en knæskade.

Der var derfor dømt revanchetid onsdag aften, men den mission mislykkedes for danskeren, som også har været plaget af en anden skade i optakten til French Open og sidste uges Denmark Open.

Første sæt blev uhyre tæt, men da sættet skulle afgøres, viste Chen sig stærkest, og han vandt første sæt med 25-23.

I andet sæt begyndte danskeren at vise tænder, og ganske overbevisende vandt han med 21-9.

Til gengæld startede Jørgensen tredje sæt helt forfærdeligt. Han kom bagud med hele 0-6, før der kom point på kontoen.

Den chokstart kom danskeren sig aldrig over, og Chen vandt dermed tredje sæt med 21-15.

Med nederlaget får Jan Ø. Jørgensen ikke mulighed for at forsvare sin titel ved turneringen i Paris, som han vandt sidste år.

Tidligere onsdag blev det også til nederlag for andre danskere. Damesinglen Line Kjærsfeldt mødte overmagten mod den tredjeseedede kineser Wang Yihan, som hun tabte til i to sæt med 16-21, 17-21.

Også herredoublen med Mads Conrad og Mads Pieler Kolding måtte se sig slået af et tredjeseedet taiwansk par i to tætte sæt med 22-24, 21-23.

Til gengæld var der oprejsning for en anden dansk herresingle.

Hans Kristian Vittinghus vandt sin første runde-kamp mod hollandske Eric Pang med 21-18, 21-11, og dermed fik danskeren oprejsning for sidste uges første runde-exit ved Denmark Open.

Også Viktor Axelsen er videre. Hans modstander fra Hongkong trak sig i andet sæt, da den danske VM-bronzevinder var på vej mod en sikker sejr.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip