Jan Ø.: Svært at holde fokus efter Mogensen-kollaps

Skrevet af admin

20/02/2016

Dagens topnyheder

Det danske badmintonlandshold har valgt at gennemføre lørdagens EM-semifinale mod Tyskland på trods af chokket over holdkammeraten Carsten Mogensens hjerneoperation.

Men kampen mod tyskerne bliver afviklet i en lidt trykket atmosfære, og selv om Jan Ø. Jørgensen lagde for med at besejre Marc Zwiebler i to sæt, erkender den danske førstesingle, at det er svært at bevare koncentration.

- Jeg har det ikke særlig godt, det må jeg ærligt erkende. Det er vildt tragisk, og en hel vild situation at stå i.

- Jeg fandt det også lidt svært at holde fokus derinde i dag, men jeg er rigtig stolt over den måde, jeg gjorde det på, og det lykkedes, siger Jan Ø. Jørgensen til TV2 Sport.

- Vi prøver at stå sammen og fokusere på spillet. Det er sådan set det, og så sender vi alt den gode energi, vi kan, til Nuller (Carsten Mogensens kælenavn, red.), lyder det fra Jan Ø. Jørgensen.

Jørgensen vandt 21-17, 21-19 over Zwiebler, der er Tysklands højst rangerende spiller, og bragte dermed Danmark foran 1-0 i holdkampen.

Carsten Mogensen besvimede på sit hotelværelse i torsdags og er siden bliver opereret for en aneurismeblødning i hjernen.

/ritzau/