Jan Pytlick: De scorer for mange mål mod os

Det blev sagt i torsdags, og nu gentager landstræner Jan Pytlick det en gang mere. De danske håndboldkvinder skal dække bedre op, for der går for mange mål ind i øjeblikket.

Søndag vandt Danmark med 38-31 ude over Litauen i EM-kvalifikationen, men de 31 scorede mål mod danskerne var alt for mange, mener Pytlick.

- Jeg er godt tilfreds med ugens klare sejre over Østrig og Litauen i denne kvalifikationspulje. Men samtidig undgår vi ikke at sætte fokus på, at modstandere, som vi skal besejre, har scoret for mange mål mod os.

- Periodevis har der manglet fart og bevægelse i forsvarsspillet. Jeg vil umiddelbart sige, at vi kun har været på 80 procent af styrken, og det er altså ikke nok, siger Jan Pytlick til Ekstra Bladet.

I torsdag vandt danskerne med 42-27 over Østrig, og også efter den kamp var Pytlick utilfreds med defensiven.

- Vi kan helt sikkert gøre det en tand bedre i defensiven, og det skal ske, når truppen er samlet i to uger og i den forbindelse spiller fem træningskampe, påpeger Pytlick.

Landstræneren henviser til, at holdet samles i god tid inden VM i Serbien i december. Truppen samles igen 18. november.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip