Janni og Karsten er årets bedste realitypar

Han er bedst kendt som forretningsmand og milliardær, men nu kan Karsten Ree kalde sig den ene halvdel af årets bedste realitypar. Sammen med kæresten, Janni Mathorne Christensen - bedre kendt som Oddset-Janni - vandt han nemlig tirsdag aften ved Reality Awards prisen foran blandt andre Melissa og Mikkel fra "Robinson Ekspeditionen" og Katrine og Jakob fra "Gift ved første blik".

I Kanal 5-programmet "Janni og Karsten - Kærlighed mod alle odds", har danskerne fulgt med i det umage pars privatliv, hvor der ikke er mangel på skænderier og skandaler.

Men at Karsten Ree skulle vise sig at være en gave til realitygenren, havde de færreste nok spået. Derfor kan han også kalde sig vinder af kategorien "årets newcomer".

Ved prisuddelingen var der også priser for bedste scoring og skandale. Den bedste scoring kunne Nadja og Malte fra Paradise Hotels 10. sæson gå hjem med, mens Geggo fra "Familien fra Bryggen" stod for årets mest skandaløse optræden, da hun i 24 timer lod sig følge af et kamera til eb.tv.

Geggo kan efter en afstemning på Se & Hørs hjemmeside også kalde sig årets kvindelige realitydeltager, mens det mandlige modstykke til den pris blev vundet af Henrik fra Paradise Hotel.

TV3-programmet Paradise Hotel, hvor en flok unge checker ind på et luksuriøst hotel i Mexico, kunne kalde sig aftenens store vinder. Der var også både en pris for årets bemærkning til deltageren Kasper Birch, der bekendtgjorde for et af sine utallige scoringer, at "Hvis du ikke vil knalde, så kan jeg ligeså godt spise toast".

Sandy fra Paradise Hotel nappede prisen for årets bedste bryster, og så vandt programmet prisen for årets bedste realityshow.

Priserne uddeles af en jury bestående af journalister, der beskæftiger sig med reality-tv.

Newspaq

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip