Jannik Hansen må sidde ude i mindst 10 kampe

Skader bliver betragtet som forretningshemmeligheder i den nordamerikanske NHL-liga i ishockey, og derfor er det ofte svært at blive helt klog på, hvor alvorligt det står til med spillerne.

Men Vancouver Canucks har fredag morgen dansk tid ifølge Vancouver Sun sat Jannik Hansen på den såkaldte "long term injury list" for at kunne kalde en reserve ind.

Det betyder, at den danske angriber i hvert fald er ude i mindst 10 kampe, og dermed var der altså tale om mere end bare et slag, da Hansen tidligere på ugen måtte udgå af danskeropgøret mod New York Islanders.

Skaderne vælter ind over Vancouver lige nu. I nattens kamp mod New Jersey Devils måtte også angriberne Dale Weise og David Booth opgive at spille videre, og dermed er fem angribere sat ud af spillet.

Ikke desto mindre vandt Vancouver 3-2 efter straffeslag. Lars Eller og Montreal Canadiens slog Anaheim Ducks 4-1, mens Mikkel Bødker fra Phoenix Coyotes trods en enkelt assist måtte forlade opgøret mod Los Angeles Kings med et 4-7-nederlag i tasken.

/ritzau/

 

Dagens Gossip