Jannik Hansen med NHL-hattrick: Frustrerende at tabe

Ishockeyspilleren Jannik Hansen scorede et sjældent hattrick for Vancouver Canucks lørdag i NHL.

Alligevel måtte det canadiske hold se sig besejret med 4-5 ude mod Pittsburgh Penguins til stor frustration for danskeren.

- Frustrerende. Det er den bedste måde, jeg kan beskrive det, siger Jannik Hansen til canucks.nhl.com

- Vi er foran med 3-1 med 10 minutter tilbage i tredje periode. Så skal man få point - man skal vinde kampen, siger danskeren.

Vancouver kæmper for en plads i slutspillet, og det canadiske hold var godt i gang med at fuldføre en serie af gode udebanekampe i Pittsburgh.

Før holdet skøjtede på isen i Pittsburgh havde Jannik Hansen og co. netop vundet i Boston, og det var også blevet til sejre hos Carolina Hurricanes og New York Islanders samt et nederlag hos New York Rangers.

- Pointene er vigtige for os. Vi kunne have fået en fantastisk udebanerejse, men nu er den bare gennemsnitlig, siger Jannik Hansen.

Den frustrerede dansker sender en personlig tak videre til et par af sine holdkammerater efter sit målshow. Blandt andet svenskeren Alexander Edler.

- Der er et par holdkammerater, der hjælper mig. Edler laver et godt spil til mig ved det første mål, hvor han er hårdt presset. Han får sendt pucken perfekt hen til mig, og så var det nemt.

- Ved det tredje mål retter jeg den af. Jeg var på det rigtige sted. Nogle gange går den ind og andre gange forbi, siger Hansen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip