Jannik Hansen-missil hjælper Vancouver til comeback

Jannik Hansens NHL-klub Vancouver Canucks nærmer sig med hastige skridt slutspillet.

Natten til onsdag tog klubben et vigtigt skridt, da allerede slutspilsklare Nashville Predators blev besejret 5-4 på udebane efter straffeslag. Undervejs udlignede Jannik Hansen til 2-2.

Det så ellers sløjt ud for danskerklubben efter første periode, som Nashville vandt 2-0. Seks minutter inde i anden periode var den føring udlignet.

Først havde Linden Vey reduceret efter fire minutter, og to minutter senere tog Jannik Hansen selv initiativet og smadrede en udligning i mål.

Danskeren modtog pucken på egen banehalvdel og skøjtede i højt tempo ned mod Nashville-målet. Fra højreside sendte Jannik Hansen kraftfuldt pucken op i det modsatte målhjørne, mens Nashvilles finske målmand Pekka Rinne ikke nåede at reagere.

Det var Hansens mål nummer 15 i denne sæson. Dermed er han kun en scoring fra at slå sin egen sæsonrekord fra 2011/2012-sæsonen, hvor det blev til 16 scoringer.

Trods den flotte danskerscoring kom Vancouver bagud igen, kort inden anden periode sluttede.

I tredje periode begyndte Vancouver igen bedst med to mål inden for seks minutter og var dermed foran. Nashville udlignede til 4-4, og kampen skulle herefter afgøres i straffeslag.

Hjemmeholdet brændte sine to første forsøg, og da Vancouver samtidig scorede på sine forsøg var kampen afgjort.

Vancouver ligger på andenpladsen af syv hold i Pacific-division med 95 point. De tre bedste hold ryger i slutspillet, lige som der er to wild card-pladser i spil.

Dermed skal meget gå galt for Vancouver i grundspillets sidste fem kampe, hvis ikke Jannik Hansen og Vancouver skal i slutspillet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip