Jannik Hansen og Canucks er mulehår fra NHL-slutspillet

Hvis Vancouver Canucks havde vundet i ordinær spilletid over Los Angeles Kings, og Winnipeg Jets havde tabt til Minnesota Wild, så havde pladsen i slutspillet været sikret for Canucks og Jannik Hansen.

Men den danske ishockeyspiller må vente lidt endnu, selv om det natten til tirsdag dansk tid lykkedes at besejre Los Angeles 2-1 efter overtid og straffeslag i Rodgers Arena i canadiske Vancouver.

Samtidig lykkedes det nemlig Winnipeg at vinde 2-0 over Minnesota, så der bliver stadig kamp om de sidste pladser i slutspillet.

Jannik Hansen fik næsten 17 minutter på isen for Vancouver og blev undervejs noteret for et hit på en modspiller, men ellers gjorde han ikke det store væsen af sig.

Det var derimod svensk sammenspil, der skaffede Vancouver 1-1-udligningen i tredje periode, da Daniel Sedin udnyttede et oplæg fra brormand Henrik Sedin, som blev noteret for assist nummer 700 i NHL-karrieren.

Chris Higgins scorede det eneste mål i straffeslagskonkurrencen, og dermed var sejren til Vancouver sikret.

Vancouver rykker op på femtepladsen i Western Conference med 97 point efter 80 kampe. Jannik Hansen og co. kan sikre sig en plads i Stanley Cup-slutspillet med en hjemmesejr over Arizona Coyotes natten til fredag dansk tid.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip