Jannik Hansen og Canucks ryger ud af NHL-slutspillet

26/04/2015

Det begyndte ellers ganske fornuftigt for Jannik Hansen og Vancouver Canucks i lørdagens NHL-slutspilsopgør mod Calgary Flames.

Canucks bragte sig foran 3-0 i løbet af de første 10 minutter af kampen, men endte alligevel med skuffende at tabe 4-7 efter en skidt tredje periode.

Nederlaget bringer Vancouver Canucks bagud 2-4 i kampe og betyder, at holdet er ude af slutspillet i den nordamerikanske ishockeyliga.

Set med danske øjne er det dog ikke nødvendigvis negativt. Det åbner nemlig døren for, at Jannik Hansen kan blive en del af den danske landsholdstrup ved det kommende VM i Tjekkiet.

Jannik Hansen scorede til 2-0 tidligt i første periode og leverede også en assist, da Canucks bragte sig foran 4-3 i anden periode.

Calgary Flames kom dog stærkt ud til den afgørende periode og med fire scoringer - de to sidste begge inden for kampens sidste minut - sikrede klubben sig kvalifikation videre i NHL-slutspillet.

New York Islanders, hvor Frans Nielsen spiller, lever stadig i slutspillet, efter at klubben slog Washington Capitals 3-1. I opgør står det dermed 3-3 mellem de to hold, der skal ud i en syvende og afgørende kamp.

Også Frans Nielsen kan dermed komme i spil til VM.